Elementele de bază ale garderobei de primăvară 

Primavara, anotimpul în care totul se transformă, natura renaște, parfumul florilor ne dezmiardă simțurile, anotimpul în care renaștem și noi odată cu natura. Există o primăvară pentru natură și una pentru suflet. Soarele, căldura ne înseninează zilele dându-ne o bună dispoziție.

În timp ce natura se transformă, renaște, se aprinde în mine o dorință de schimbare. Când vine vorba despre garderoba de primăvară, gândul mă duce la flori. Iubesc imprimeul floral pentru primăvară și vară. Îmi plac culorile deschise dar totodată vii care se întrepătrund plăcut cu noua față a naturii. Am să prezint în acest post ceea ce pentru mine sunt piesele de bază ale garderobei de primăvară.

O să încep de la clasica dar totodată versatilă cămașă albă. Pentru sezonul acesta prefer să aleg în ceea ce privește cămașa un material delicat, moale. Se poate purta în foarte multe combinații de la elegant la casual și ne poate scoate din încurcătură în zilele când nu știm cu ce să ne îmbrăcăm.

AzyFrLyXTVOXC+8NCLQLUA_thumb_232

Blugii cu broderie florala sunt de asemenea, în ceea ce mă privește, o piesă „must have” a garderobei de primăvară. Anul acesta îmi plac foarte mult broderiile florale. Din punctul meu de vedere sunt foarte feminine, dau un „aer” aparte pieselor vestimentare. Blugii cu broderie florala se pot combina de preferință cu topuri monocrome, foarte simple, pentru a nu încărca ulterior ținuta. Merg foarte bine acompaniați de tocurile înalte dar și de încălțămintea comodă, joasă pentru un outfit mai relaxat.

17474331_10203222362398088_563837043_o

 

Trench Coat-ul este preferatul meu sezonul acesta și-l port de câte ori am ocazia. Acesta este o piesă versatilă, cu care nu prea dai greș. Și mai mult decât atât, este o investiție bună. Dacă este păstrat cu grijă, acesta poate fi purtat multe sezoane. Pe lângă faptul că îți ține de cald, această piesă vestimentară înfrumusețează orice ținută. Ușor, confortabil, elegant și mai ales indispensabil pentru perioada de trecere între anotimpuri, el îți oferă întotdeauna o alură șic.

Un accesoriu elegant, care conferă un plus de farmec oricărei ținute este eșarfa de mătase. O eșarfă bine aleasa îți poate schimba radical look-ul, transformând o ținută obișnuită într-una care să te scoată din anonimat. Colorate în culori puternice, vii, cu imprimeuri florale sau geometrice, eșarfele de mătase (sau un material care imită mătasea) oferă un plus de eleganță oricărei ținute.

IDmUm939QCGkQ60zbeQvEQ_thumb_245

9QCt74IXRX6R1PONbAdiXQ_thumb_24a

Pantofii Oxford sunt și ei un „must have” al acestei primăveri. De când i-am descoperit îi port neîncetat și îi asortez cu ușurință aproape oricărui tip de ținută. În funcție de culoarea lor se pot combina cu ușurință cu pantaloni, rochii, fuste. Acești pantofi sunt pentru mine combinația echilibrată între confort și creativitate. În culori deschise, pastelate se potrivesc de minune ținutelor primăvăratice.

În combinații inteligente pantofii „leopard print” oferă un plus de stil unei ținute simple. Alături de culori neutre și alte obiecte vestimentare cu un croi simple, clasic, pantofii cu imprimeu leopardat reușesc să fie combinați cu succes. Am doar o singură pereche de pantofi de acest fel și recunosc, îmi place să mă joc incluzandu-i în ținutele mele.

rAIRgW++RfiplSdkoeyagw_thumb_239

oBQjgE46SKqZsv8BSFyqkg_thumb_2b6

Fusta din denim este și ea prezentă în topul articolelor bază din această primăvară. La fel ca și toate articolele aici numite, fusta din denim este foarte versatilă. Va arăta foarte bine în combinație cu o cămașă albă sau colorată, topuri monocrome sau multicolore, merge bine aproape cu orice.

sRrMZ9KoQbCBa5km0fc1MQ_thumb_235

Obligatoriu pentru această primăvară trebuie să ne mai înarmam cu o atitudine pozitivă, un zâmbet sincer, un strop de bunătate, acestea făcând să strălucească orice ținută alegem! 🙂

Ioana

Reclame

2 gânduri despre “Elementele de bază ale garderobei de primăvară 

  1. Pingback: Flare Jeans Outfit – Ioana Zogorean

  2. Pingback: Flare Jeans Outfit – Ioana Zogorean

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s